Voegwerken
Voegwerken met zand-cement-mortel

Gevel hervoegen

Bij het hervoegen van een gevel worden de oude voegen eerst uitgeslepen of uitgehakt. Bij het wegwerken van het oude voegwerk is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan, zodat het metselwerk onbeschadigd blijft.

Na het hervoegen wordt het achtergebleven stof, vuil en andere voegresten verwijderd aan de hand van een grondige gevelreiniging. Hydrofuge zorgt voor een optimale bescherming van de gevel en het gerenoveerde voegwerk.

Wens je meer informatie of kunnen wij je begeleiden in jouw keuze ? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op jouw maat.

»Meer informatie

Voegwerken

Een geslaagde gevel van jouw woning of project valt en staat met de goede uitvoering van de voegwerken. Daarom is het belangrijk dat je de juiste kleur en textuur kiest die bij jouw bouwstijl past. Vrijblijvend komen we langs om je hierin bij te staan.

Naast de traditionele zand-cement-mortel, werken wij ook met de prefab-mortels van de firma Seifert. Deze zorgen voor een perfecte toon-op-toon-resultaat.

Voordelen

Voegwerken zijn de basis van jouw woning en bieden heel wat voordelen. Ten eerste zijn ze een uitstekende bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden. Bovendien zorgen ze voor een stabiele en duurzame gevel.

Naast het functionele aspect bieden voegwerken ook esthetische voordelen. Ze geven jouw woning een mooie en verzorgde uitstraling. Daarom is het belangrijk om oude voegen te laten hervoegen of renoveren om de gevel van jouw woning op te frissen.

Voegwerken
Voegwerken met fabrieksmortel Seifert

Contact

Heirweg Zuid 22
8770 Ingelmunster
tel. +32 51 49 57 49
info@interbrickx.be
BE 0887.677.088