Gevelreiniging in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Interbrickx helpt je uit de nood!

Gevelrenovatie Oost-Vlaanderen | Gevel renoveren Oost-Vlaanderen | Interbrickx
Gevelrenovaties

Wellicht ben je al vertrouwd met het feit dat Interbrickx instaat voor verschillende soorten voegwerken en grondige gevelrenovaties. Wist je echter ook dat wij instaan voor een professionele gevelbescherming?  Dat houdt niet alleen in dat we je gevel kunnen beschermen tegen regenwater en andere zaken, maar ook dat we de best mogelijke reiniging van je gevel kunnen voorzien. Voor een gevelreiniging in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Verschillende mogelijkheden voor het reinigen van je gevel

Zandstralen, nevelstralen, stoomreiniging tot zelfs je gevel chemisch reinigen, bij Interbrickx beschikken we over alle mogelijkheden om jouw gevel weer zo goed als nieuw te maken. Sommige mensen staan zelf in voor het reinigen van hun gevel onder hoge druk, maar brengen hierbij per ongeluk schade aan. Die risico’s kan je perfect voorkomen als je beroep doet op een professional. Bij Interbrickx hebben we dan ook de nodige ervaring om een risicovolle gevelreiniging te verzekeren.

Gevelreiniging in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen

Interbrickx is gevestigd in Ingelmunster en staat dan ook graag in voor je gevelreiniging in de provincies West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen. Goed om weten is dat zowel particulieren als professionals beroep kunnen doen op onze diensten. Het maakt dus niet uit of je je eigen woning of je bedrijfsgebouw van een stralende gevel wil voorzien, wij voeren het graag voor je uit. Zeker voor winkels en kantoren die klanten ontvangen, is het echter uitermate belangrijk om een verzorgde indruk te maken. Dat kan uiteraard alleen als ook de gevel van je gebouw de nodige uitstraling heeft.

Interesse in een professionele gevelreiniging? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.