Interbrickx vertegenwoordigd in Confederatie Bouw en Club Jongbouw

Als expert in voegwerken, gevelrenovatie en gevelbescherming is Interbrickx vertegenwoordigd in zowel de Confederatie Bouw NaVAP als Club Jongbouw. Interbrickx-oprichter en huidig managing director Jorg Storme, die in 2019 ook al genomineerd was als ‘Ondernemer van het jaar’ in uitvalsbasis Ingelmunster, zetelt bij beide organisaties in het bestuur.

De Confederatie Bouw NaVAP is een beroepsfederatie verwant met de Confederatie Bouw. De organisatie werkt dus onder de vleugels van de Confederatie Bouw, dat de meest representatieve, onafhankelijke nationale werkgeversorganisatie voor aannemers in de sector is.

Club Jongbouw is dan weer puur gericht op jeugdig geweld met een groot hart voor de bouwsector. Door de aanwezigheid op deze bijeenkomsten worden heel wat interessante inzichten en ervaringen uitgewisseld, wat voor de klanten van de aangesloten leden uiteraard alleen maar voordelen biedt.

 

Correcte prijszetting bij voegwerken

Als expert in zijn vakgebied, schreef oprichter Jorg Storme recent bijvoorbeeld een bijdrage over de prijszetting bij voegwerken. Dit werd gepubliceerd in het blad van de Confederatie Bouw. Zo geeft hij collega-aannemers extra inzichten in de correcte aanpak voor verschillende voegwerken en speciale uitvoeringen. Uiteraard hanteert Interbrickx ook voor de eigen kwalitatieve werkzaamheden steeds correcte prijzen.

Naast een correcte prijszetting staat Interbrickx ook steeds garant voor een erg nette uitvoering van de werkzaamheden en mikken we steeds op de hoogst mogelijke klanttevredenheid.  Bovendien zijn wij steeds op de hoogste van de nieuwste technieken – zoals de Chipper-techniek – en materialen.

 

Samenwerken met een expert in voegwerken?

Interesse om samen te werken met de experts van Interbrickx voor jouw voegwerken, gevelrenovatie of gevelbescherming in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact

Heirweg Zuid 22
8770 Ingelmunster
tel. +32 51 49 57 49
info@interbrickx.be
BE 0887.677.088